Hi ha molts tipus diferents de sucre el principal és a dir el que més fem servir és el sucre de taula. També hi ha el sucre de canya, el sucre `` Glass´´ etc... El sucre serveix per endolçir el menjar.
Raquel El sucre serveix per endolçar coses no nomes hi ha aquest tipus de sucre tambe hi ha el sucre more que també se l'hi diu sucre de canya i el sucre more tambe hi es amb pastilla.
Jo he trobat que el sucre moreno serveix per exfoliar la pell y per suposat serveix per endulçar el menjar. Hi ha diferents tipus de sucre moreno, glass ,normal(blanc) ...El sucre és sempre vist com un enemic de la bellesa, en ser un aliment ric en calories però, moltes dones no saben que pot ser un gran aliat per a la lluir una pell bonica(es poden fer mascarilles amb els sucre)
Sucre és el nom comú que es dóna als sucres refinats, normalment de color blanc i en forma de cristalls menuts i que es fa servir per tal d'endolcir postres i menjars en general. El nom sucre s'utilitza també per a diferents monosacàrids i disacàrids, que generalment tenen sabor dolç, encara que per extensió es refereix a tots els hidrats de carboni.
La sacarosa és el terme apropiat per a descriure el sucre comú. Dos sucres simples, glucosa i fructosa, es combinen per formar l'hidrat de carboni complex conegut com sacarosa.
Independentment de com es diu, la sacarosa s'utilitza per endolcir els aliments i oferir al consumidor un impuls d'energia.
Hi ha dos tipus principals de sucre comú: sucre bru (marró) i sucre blanc. La sacarosa és fina, incolora, inodora i té un sabor dolç. La sacarosa dóna un impuls d'energia ràpida per al cos.
Hi ha molts tipus diferents de sucre el principal és a dir el que més fem servir és el sucre de taula.
ResponEliminaTambé hi ha el sucre de canya, el sucre `` Glass´´ etc...
El sucre serveix per endolçir el menjar.
Raquel
ResponEliminaEl sucre serveix per endolçar coses no nomes hi ha aquest tipus de sucre tambe hi ha el sucre more que també se l'hi diu sucre de canya i el sucre more tambe hi es amb pastilla.
Jo he trobat que el sucre moreno serveix per exfoliar la pell y per suposat serveix per endulçar el menjar. Hi ha diferents tipus de sucre moreno, glass ,normal(blanc) ...El sucre és sempre vist com un enemic de la bellesa, en ser un aliment ric en calories però, moltes dones no saben que pot ser un gran aliat per a la lluir una pell bonica(es poden fer mascarilles amb els sucre)
ResponEliminaSucre és el nom comú que es dóna als sucres refinats, normalment de color blanc i en forma de cristalls menuts i que es fa servir per tal d'endolcir postres i menjars en general.
ResponEliminaEl nom sucre s'utilitza també per a diferents monosacàrids i disacàrids, que generalment tenen sabor dolç, encara que per extensió es refereix a tots els hidrats de carboni.
La sacarosa és el terme apropiat per a descriure el sucre comú. Dos sucres simples, glucosa i fructosa, es combinen per formar l'hidrat de carboni complex conegut com sacarosa.
ResponEliminaIndependentment de com es diu, la sacarosa s'utilitza per endolcir els aliments i oferir al consumidor un impuls d'energia.
Hi ha dos tipus principals de sucre comú: sucre bru (marró) i sucre blanc.
La sacarosa és fina, incolora, inodora i té un sabor dolç. La sacarosa dóna un impuls d'energia ràpida per al cos.
esto es un cachondeo mis panas no entiendo el significado de esta bullship saludos des de equador
ResponElimina