divendres, 7 de març del 2014

Quines propietats té la camamilla?


8 comentaris:

  1. Serveix per les cremades, els mals de panxa, la bronquitis, la conjutivitis i per moltes coses més.
    També hi ha diferents tipus de camamilla.

    ResponElimina
  2. seveix per dijerir bé,per trure les lleganyes,fer infusions i per curar altres mals

    ResponElimina
  3. Francesc "el menda" :)11 de març del 2014, a les 3:16

    La camamilla serveix per els als de panxa i rentarte els ulls. :)

    ResponElimina
  4. El principal ús de la camamilla o camamilla està relacionat amb els diferents trastorns digestius , pel fet que es tracta d'una planta protectora i reparadora de la membrana gàstrica . Per tant , està recomanada en casos d' indigestió , nàusees i vòmits , per als gasos intestinals , la malaltia de Crohn , per al còlon irritable o per situacions de pèrdua de la gana .

    La camamilla també resulta eficaç a l'hora de tractar problemes relacionats amb les mucoses com la sinusitis , per dolors de les articulacions -com el reuma - o per alleujar les menstruacions doloroses .

    Per la seva composició , la camamilla s'empra en cas de malalties relacionades amb el fetge i es recomana ingerir com a protector d'aquest òrgan , ja que ajuda a prevenir les possibles malalties associades.

    És un diürètic suau , ajuda a prevenir el colesterol i l'arteriosclerosi . També està recomanada en casos d'insomni , ansietat o depressió .

    Un altre ús menys conegut de la camamilla és el relacionat amb la inflamació de les genives , la gingivitis i la malaltia periodontal . En tots ells , la ingesta de camamilla alleuja els símptomes d'aquestes patologies .

    ResponElimina
  5. Hola Nuria ja ho he trobat dema ho porto amb un foli i amb el pen.
    Esteve

    ResponElimina
  6. La camamilla té propietats beneficioses per al cabell ja que ajuda a eliminar la picor, la descamació en eliminar els bacteris que s'hi troben. D'altra banda, des d'un punt de vista estètic, aclareix el cabell i el deixa més brillant. És una de les plantes més conegudes utilitzades per aclarir el cabell, per la qual cosa la considera com un dels tints naturals. La camamilla proporciona tons daurats a les persones amb cabells clars.

    Per les seves propietats antisèptiques les infusions ben carregades de camamilla resulten ideals per realitzar glopeigs bucals per impedir les infeccions que poden causar les nafres de la boca.

    ResponElimina
  7. samuindependencia windows 8.113 de març del 2014, a les 10:56

    NURIA:jo he trobat que la camamilla serveix pels mals de panxa, tambe el podem fer servir per per fer tè jo le provat i em semvla molt vo. Nomes he trovat aquesta informacio

    ResponElimina
  8. Raquel
    La camamilla serveix per el mal de panxa, per tranquilitzarte si estas nervios, si no pots dormir a la nit per ferides, rescades o be el conjuntivitis cremades o bronquitis i mal al coll.

    ResponElimina