TIRAMISÚ SENSE CAFÈ
INGREDIENTS:
- 3 Paquets de pa de pessic
- 1 rajola de xocolata 70% cacau
- 1 tassa de llet
- 1 pot de nata per muntar
- 1 pot mascarpone
- 2 cullerades de sucre.
ESTRIS:
-safata
-cullera
-espàtula
-bol
-pot
- batedora
PREPARACIÓ:
-Per començar, cobrim la safata de pa de pessic.
-Tot seguit, aboquem la xocolata per sobre.
-Després, tornem a posar una capa de pa de pessic.
-Llavors, aboquem el pot de llet al bol i ho muntem fins que la llet quedi consistent.
- Quasi per acabar, posem sucre i el pot de mascarpone.
-Finalment, tirem aquesta barreja per amunt i ho decorem.
Sugeriments:
-Posar una hora a la nevera.
Recepta explicada, a l'aula per la mare de la Violeta de 6è, Encarna Ruíz.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada